Donald Trump, după ce Biden a căzut de pe bicicletă: „Sper că e ok. Nu o să merg niciodată pe bicicletă”. VIDEO

Joe Biden a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări de weekend în Delaware, la Rehoboth Beach, acolo unde se află vila sa. S-a ridicat rapid și i-a asigurat pe toți că se simte bine, transmit oficialii de la Casa Albă despre micul accident al președintelui Statelor Unite ale Americii în vârstă de 79 de ani. Fostul președinte al SUA, Donald Trump, nu a trecut peste moment și l-a ironizat pe Joe Biden într-un discurs, după ce a transmis că speră că actualul președinte al Americii este „ok”.

Joe Biden ar fi vrut să se oprească pentru a vorbi cu trecătorii și cu jurnaliștii, însă președintele SUA a acuzat probleme în eliberarea piciorului din pedală. A căzut de pe bicicletă, iar echipa sa de securitate i-a sărit în ajutor foarte rapid.

Întrebat cum se simte după căzătură, Biden a spus că este „Bine”.

Un mic accident care ar fi putut să fie trecut cu vederea, însă luând în considerare vârsta pe care o are – 79 de ani – și faptul că este liderul SUA, știrea a devenit virală.

Donald Trump, despre Biden: „Sper că e ok. A căzut de pe bicicletă…”

Iar Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, nu a ratat momentul și l-a ironizat pe Joe Biden, transmițând în același timp că speră că acesta este „Ok”.

„Sper că Biden și-a revenit pentru că, așa cum bine știți, a căzut de pe bicicletă. Sper că este ok. A căzut de pe bicicletă… Vă spun: Nu o să merg niciodată, absolut niciodată pe bicicletă”, a spus Donald Trump.

Sursa colaj foto: YouTube / The Telegraph – Twitter / The Hill

%d bloggers like this: