Planuri de pandemie și Coronavirus – Partea I

Cred că până acum toți ne-am făcut planuri despre ce vom face, cum ne vom organiza și ce taskuri zilnice vom avea în această pandemie ce ne-a cuprins pe toți fără voia noastră. Dar câte planuri din cele scrise în agenda personală am dus până la capăt?

scrie-la-laptop

Carmen în pandemie

Eu încă nu am dus niciun plan la capăt cu succes în afară de acela de a merge la birou (work from home). Și trebuie să recunosc că fără taskurile de la birou, nu aș fi rezistat așa bine ca până acum.

Însă munca de la birou nu este cu mine de la prima oră a dimineții și nici după terminarea programului, așa că am nevoie de planul extra job. Planul de viață personală care stă în agendă, scris cu pix verde cu sclipici ❤️, dar nu este dus la capăt. (Nici început aș spune…).

Așa că ce de făcut? Ce e de făcut? (Continuarea o găsiți într-o melodie de la BUG Mafia, asta așa ca fun ?)

Pentru mine merge ceea ce numesc a pune public pe tapet. Well, dacă scriu aici, apăi musai să mă țin de treabă.

planuri-jurnal

Cum voi respecta planul de pandemie?

În primul rând, am să scriu mâine planul meu în zilele acestea pandemie, iar apoi am să actualizez într-o secțiune de PandeJurnal fiecare zi pentru a încerca să țin pasul cu obiectivele (vezi să nu ?).

În al doilea rând, am să încerc să documentez vizual (poze) derularea activităților din PandeJurnal. Nu promit aici prea multe, însă.

Și la final am să găsesc energia necesară să postez aici. Voi scrie fiecare pagină de PandeJurnal în Drive ca să nu pierd informația.

planuri-pandemie-blog

De ce se numește Partea I? Urmează și Partea II?

Da, urmează și partea a doua, mâine. Acum este deja târziu și trebuie să recunosc că este prima oară când scriu un articol de pe telefon ?

Așa că, ești pregătit să vezi ce propun în partea a doua? O să fie fun. Pentru că nu am mai făcut niciodată asta ? Așa că măcar să fie fun dacă nu-mi va ieși 100%.

Rămâ(i)ne să ne citim! ?

Sursa foto: Pinterest