Lamborghini Aventador vopsit de Liberty Walk | Tu la ce te gândești când îl vezi?

Mă întorc după multă vreme în secțiunea auto pentru că tare îmi este dor să vorbim despre fiare cu suflet. Și deși mi-am petrecut weekendul terminând o carte ce a surprins al Doilea Război Mondial prin ochii unei fetițe de 10 ani, nu am stat departe de știrile auto cu care îmi încep fiecare zi. Așa se face că duminică, în timp ce îmi beam cafeaua, am văzut cel mai nou tuning al specialiștilor de la Liberty Walk: un Lamborghini Aventador maro care mi se pare o ploșniță drăguță pe care ai dori să o auzi zumzăind fără întrerupere.

Cum au modificat cei de la Liberty Walk acest Aventador?

Pe lângă nuanța de maroniu, specialiștii în tuning de la Liberty Walk i-au mai adus ceva frumosului model Lamborghini: bumperul remodelat, splitterul sexy care nu trece neobservat, dar și luminile de zi cu LED care au fost încorporate în corpurile de protecție ale fantelor de aer. 

lamborghini-aventador-liberty-walk-tuning

Dacă la prima vedere pare că cei de la Liberty Walk nu i-au oferit lui Lamborghini Aventador modificări considerabile, cred că nu mai este nevoie să vă spun că ar fi bine să ne coborâm privirea (cu siguranță deja ați făcut asta) pentru a observa jantele din aliaj bronzat, special pentru a completa acest tuning 🙂 

lamborghini-aventador-liberty-walk-tuning

Cei de la Liberty Walk au mers discret și dincolo de aspectul exterior, oferindu-i lui Aventador discuri de frână ceramice care, spun cei de la Carscoops, au fost foarte scumpe. 

Cu siguranță, nu mulți pasionați de automobile ar fi impresionați de cele câteva modificări menționate mai sus pentru că am văzut de-a lungul timpului tuninguri auto și mai extravagante. Totuși, specialiștii de la Liberty Walk nu pretind că aceste mici detalii ar fi wow-ul din înfățișarea acestui Lamborghini Aventador, ci tocmai culoarea pe care i-au oferit-o. 

S-a mai făcut Aventador maro? Dacă da, care este diferența?

Deși am mai văzut maro pe Lamborghini Aventador SVJ Roadster – destul de cuminte și classy, fără să iasă prea mult în evidență – de data aceasta vorbim despre un maroniu îndrăzneț, care se duce puțin spre culoarea pământului umed. Și ca povestea variantei de maro a celor de la Liberty Walk să fie completă, i-au aplicat Aventadorului un luciu pentru a fi siguri că este observat și admirat. 

Dacă SVJ-ul Roadster purta un maroniu miere de care s-au bucurat doar 800 de pasionați de automobile, Aventadorul modificat de Liberty Walk poartă un maroniu pământiu sau ploșniță și pare mai mult un moft și o demonstrație de „v-am spus că putem face și asta”. 

Îți place Aventadorul acesta care se încadrează perfect într-un peisaj de toamnă sau preferi modelele în culori de vară?

Sursa foto: Carscoops

%d bloggers like this: