Planuri de pandemie și Coronavirus – Partea II

Așa cum am promis, revin cu partea a doua a articolului scris pe 3 aprilie. Voi prezenta pe scurt care este planul meu de pandemie, cum ar trebui să decurgă o zi în pandemie în cazul meu și câte din lucrurile propuse am respectat. 

Sunteți pregătiți pentru cel mai mare public shame pe care mi-l fac singură pe blog? ? Pentru că, într-o notă amuzantă, nu știu cât voi respecta checklistul meu. Dar mă voi strădui. Măcar de dragul faptului că trebuie să aduc pe blog fiecare zi din PandeJurnal

Cum ar trebui să arate o zi de pandemie pentru mine?

În primul rând, ar trebui să mă trezesc undeva între 07:00 și 07:30 pentru sport. Programul de sport ar trebui să dureze o oră (yoga, pilates, cardio), apoi micul dejun.

După micul dejun urmează cafeaua cu lapte de migdale și to do list-ul pentru birou. Apoi hai să ne apucăm de treabă pentru my everyday job. 

Pauza de prânz s-ar petrece undeva între orele 13:00 și 14:00, iar dacă tot sunt acasă aș pune aici și niște mișcare: 10 minute ca să nu mă mai doară spatele de la stat pe scaun.

Oricum, am primit de ziua mea un smartband care vibrează dacă trece o oră și nu mă ridic de pe scaun (am să-i fac un review după o lună de utilizare, ca să nu vă ofer un review pe grabă după o săptămână, doar pentru că se află la mâna mea). 

Ne întoarcem la lucru și iată că, după alte ore de job, se face seară. Am închis laptopul și ar trebui să mănânc ceva lejer de seară. Cum iaurtul nu mai este o opțiune pentru mine, trebuie să mă gândesc ce voi mânca seara. 

Marea rezoluție a pandemiei ar fi să nu mai depășesc ora 20:00 cu cina (adică să nu-l mai aștept pe iubitul meu să ajungă de la birou ca să mâncăm împreună). 

Totuși, eu încă nu am idei de cină lejeră în lipsa iaurtului, dar cred că voi improviza în fiecare seară. Dacă aveți voi idei, mi-ar plăcea să-mi scrieți despre ele. Tare m-ar ajuta. 

Urmează dușul și porția de 50 de pagini de lectură. Apoi ceva relaxant (nu am mai făcut nimic relaxant în ultima vreme și asta îmi arată că pandemia mă afectează fără să-mi dau seama).

Voi scrie despre bucățica de relaxare în fiecare zi, oricare ar fi ea. Este posibil ca uneori gătitul să fie oaza mea de liniște… uneori. Să nu exagerăm  ? 

Și pentru că am multe pe to do list-ul pentru blog, nu știu când o să le mai introduc și pe acelea, dar va fi o provocare destul de mare pentru mine. 

Până la urmă, ce faci într-o zi în care stai în casă pentru că este pandemie?

Am construit un infografic animat care să ilustreze planul meu zilnic. Măcar dacă nu mă țin de el, o să-mi placă să mă uit la el pentru că este drăguț (aici am pierdut modestia, dar e ok).

infografic-plan-pandemie2020

Acestea fiind spuse, îmi urez succes ?

P. S. Aș vrea tare mult să împărtășesc cu voi un filmuleț realizat de unul dintre prietenii mei. Eu încep ziua cu acest clip ca să-mi fie bine (înainte de yoga). Este o bucățică de primăvară pe care nu am apucat să o simțim pe deplin… eu mă bucur de ea privind acest video.

Sursa featured foto: Pinterest

%d bloggers like this: