Cum a arătat anul 2021 pentru mine. 12 luni rezumate în imagini

Deși a fost un an plin, provocator și dinamic, 2021 a fost un an tare frumos. A fost anul în care am crescut foarte mult și am evoluat pe repede înainte. Anul în care am cunoscut oameni care mi-au rămas în suflet și oameni care continuă să intre în sufletul meu de câteva luni. Anul în care am învățat cea mai importantă lecție și anul în care, deși am avut puțin timp liber, am încercat să fac din el momente de ținut minte.

Las mai jos o serie de imagini care mi-au construit anul 2021. Iar vouă vă spun să vă bucurați de acest an și, chiar dacă nu aveți planurile făcute, nu vă speriați și nu vă certați prea tare. Fiecare are ritmul său. Enjoy 🙂

Decembrie

Decembrie a venit cu liniște și timp pentru mine și pentru pregătirea planului editorial pentru 2022, pentru că în 2021 mi-am ignorat blogul.

Noiembrie

În noiembrie am fost acasă mult mai des și mi-am băut cafeaua pe scările casei, m-am bucurat de soarele timid de final de toamnă și de liniștea zonei în care locuiesc ai mei. Tot în noiembrie am cunoscut un om frumos care mi-a adus aminte de bucuria dăruitului random.

Octombrie

În octombrie am schimbat jobul, am cunoscut o echipă minunată, iar în viața personală am început să reînvăț să mă bucur de timpul liber. Într-un articol anterior am spus că de la fostul job am plecat cu niște oameni în suflet. Ilinca Nazarie este unul dintre ei – fapt pentru care am scos-o la plimbare și la povești. Și să vezi când se întâlnesc două roșcate… Ah, da, să nu uit că am primit gomboți cu prune. De la cine? De la Ilinca, normal.

Septembrie

Septembrie a fost despre două săptămâni de concediu în care nu prea am stat acasă. M-am urcat pe motor – ca pasager – și am umblat pe unde ne-a tăiat capul. Practic primele două săptămâni din 2021 în care eu și al meu am avut timp pentru noi doi și pentru acele mici lucrușoare care ne plac fiecăruia. Concediul acesta a fost și momentul în care mi-am dat seama că am funcționat aproape tot anul din cauza sau datorită excesului de adrenalină, așa că am vrut să pun stop.

August

Iulie

Iunie

Probabil singurul moment în care l-am scos pe Sorin din casă cu motorul a fost în iunie. Și de atunci așteptăm ziua în care se va întâmpla minunea din nou.

Mai

În mai am construit-o pe Matilda în jurul acestei intrări de scară de bloc. Intrarea aceasta se află în drumul meu spre Mega și mă fascinează de fiecare dată când o privesc, fie primăvară, vară sau toamnă. Mi-am imaginat că în acest bloc stă o Matilda și i-am scris povestea aici mai târziu în an.

Aprilie

Martie

În martie încă nu aveam voie să mă urc pe motor nici ca pasager, pentru că al meu mai avea de mers singur până să poată lua pachet. Așa că având situația omului pasionat de două roți și destinații comune, unul dintre noi (eu) trebuia să meargă cu mașina.

Februarie

Trecuse deja un an de la primul caz de COVID confirmat în România. Am respectat toate măsurile de siguranță, am limitat întâlnirile cu oamenii. Surpriză…

Ianuarie